dijous, 5 de maig del 2011

Jornada de Solidaritat amb Nicaragua a Vic

El proper 7 de maig la Joventut Comunista d’Osona i el Comitè de solidaritat Sandinista hem organitzat una sèrie d’activitats a la ciutat de Vic en que es vol apropar el poble de Nicaragua i la seva gent a Catalunya.

La jornada comença a les 9 del de matí, quan es pintarà un mural amb imatges de la Revolució Sandinista al Parc de Somoto localitat nicaragüenca agermanada amb Vic. Tothom qui vulgui pot deixar la seva empremta a la ciutat pintant el mural.

Tot seguit es realitzarà un dinar popular amb menjar típic de Nicaragua. Els companys del Comitè de Solidaritat Sandinista ens cuinaran uns frijoles i gallopinto deliciós. El dinar es realitzarà el Centre Social Autogestionat La Torratxa (C/ Joan de Serrallonga, 3) i tindrà un preu de 4€. A continuació es farà una sobretaula on un company Nicaragüenc ens explicarà sobre la realitat de Nicaragua i la seva Revolució.

A les 8 del vespre, al mateix CSO La Torratxa començarà el concert on trobareu entrepans per a qui vulgui sopar:

- Mal Trago(Rock)
- Va k txuta (punkore de la plana)
- Monos de xocolate(Hardcore)
- Intromental(Ska Regge)
- Hèctor (Cantautor Nicaraguenc)
- Focking Bob(Grunge)

Serà una activitat de germanor amb diferents persones de Nicaragua i persones que han anat a Nicaragua o que volen conèixer a la seva gent, la seva cultures i les seves lluites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada